Home » Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Voor bed & breakfast hebben we 5 kamers beschikbaar. Iedere kamer is voorzien van linnengoed, handdoeken, washandjes en badjassen. Elke kamer heeft een tv. In de ruime badkamer kunt u na een actieve dag lekker douchen of een heerlijk bad nemen. Mocht u overwegen wat langer te blijven dan staat er een wasmachine en een droger voor u ter beschikking.

Ontbijt en wakker worden
Bij het wakker worden – wanneer u luistert naar de geluiden van de vogels en het vee – kunt u een heerlijk uitgebreid ontbijt bestellen.

Het ontbijt wordt tussen 07.00 en 10.00 uur in ons Boerderijrestaurant en bestaat zoveel mogelijk uit verse streekproducten. Ook kunt u in ons boerderijrestaurant, de oudste schuur van NL (1544), heerlijk lunchen en dineren a la carte, de tijden van kleine kaart en grote kaart kijk (klik) op ons onderdeel boerderijrestaurant. Het ruime terras aan de voorzijde en tegen de gracht aan, staat geheel tot uw beschikking.

Comfortabel

De authentieke woonkamer met gezellige houtkachel is een gezamenlijke ruimte, voorzien van televisie en stereo en diverse tijdschriften en cd’s.

Aankomst en vertrek

Aankomsttijd is tussen 10.00u en 23.00u en uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00u. U kunt vertoeven in ons boerderijrestaurant indien gewenst. De kamer vrij maken op de dag van vertrek in de ochtend is voor 10.00u.

Mocht u op de dag van uw vertrek nog een activiteit willen plannen, dan kunt u uw bagage bij ons opslaan. Onderaan deze pagina kunt u direct online reserveren.

 

Avondrood vakantiehuisje

Een gezellig knus huisje voor 2 á 3 personen wat voorzien is van toilet douche keuken slaapkamer woonkamer zithoek met tv en tafel met 4 stoelen. U kunt uw fietsen binnen zetten.  Bedden zijn opgemaakt en inclusief handdoeken.


Online reserveren:

Klik hier of op de groene knop voor de beschikbaarheid en het online reserveren van uw verblijf.

 

Fietsen, wandelen of paardrijden
Het stallen van uw fiets of een paard behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw eigen fiets meebrengen of een fiets huren (s.v.p. van tevoren aangeven). Voor de liefhebbers liggen er fiets- en wandelroutes klaar, duidelijk omschreven en met plattegrond. Deze beginnen en eindigen op de Roerdinkhof.